GPDR (privacybeleid)

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, is de nieuwe regelgeving rond privacy, de GDPR wetgeving op 25 mei van kracht gegaan.
Ook ik wens jullie privacy te respecteren. Daarom graag het volgende.
Privacyverklaring De Lichtveer:

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het helemaal door te lezen. In kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.
Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Silvia Dello,

beheerder van De Lichtveer, gevestigd te Oostkamp  met ondernemingsnummer BE0682 360 158
Persoonsgegevens
Waarom ik jouw gegevens bewaar?
Ik heb jouw e-mail gegevens ontvangen doordat we elkaar persoonlijk kennen of ontmoet hebben, via inschrijving voor workshops,infosessies of op de beurs. Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en social media accounts) zijn voor mij. Ik gebruik deze om met jou te kunnen communiceren. Zie je er na een oriëntatie van af dan is dat prima.

Dan verdwijnen jouw gegevens uit mijn systeem.
Beveiliging
Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Alles wat we via WhatsApp of Facebook medium bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon en computer. Mijn telefoon is beveiligd met een code. Mijn website www.delichtveer.eu is een etalage waarop aankondigingen gebeuren en waar ik regelmatig foto’s op plaats.

Indien op deze media een foto van jou verschijnt wil dit zeggen dat we vooraf toestemming hebben gevraagt om dit te mogen plaatsen, deze toestemming kan jij te allen tijde intrekken door ons aan te spreken of een mail te sturen.
Niet digitale gegevens

Alle gegevens i.v.m Sessies; begeleiding bewaar ik veilig bij mij thuis, niemand anders heeft toegang tot deze documenten. Ik deel niets van jouw persoonlijke gegevens met anderen zonder jouw toestemming.

Met uitzondering van administratieve of wettelijke verplichting voor geldt.
Termijnen waarop ik gegevens bewaar
Ik zal jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is.

Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jou doe.
Jouw rechten
Ik respecteer jouw privacy vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijde. Je mag me hierover altijd aanspreken of mailen. Ik plaats regelmatig foto’s van de activiteiten op mijn facebookpagina en/of website en  hiervoor vraag ik vooraf steeds toestemming! Mocht jij je naderhand toch bedenken mag je mij dit steeds melden en worden de foto’s verwijdert. Foto’s van je minderjarige zoon(s) of dochter(s) worden steeds gebruikt na uitdrukkelijke toestemming van een ouder. Ook hier kan je op je beslissing terug keren en worden de foto’s verwijdert op aanvraag. Indien verdere vragen/onduidelijkheden hoor ik ze graag.
Warme groet,
Silvia Dello